Candy Bar

În pregătirea evenimentului tău, candy bar-ul ocupa un loc esențial pentru a sublinia nota de rafiament, stil și eleganță pe care vrei să o pui în evidență. Așadar noi, echipa Dolcetti, venim în întampinarea realizării visului tău oferindu-ți o gamă variată de produse ce se disting prin stil, design unic și gust delicios grație prelucrării atente a materiilor prime de înaltă calitate pe care le folosim întotdeauna.

Idealul nostru îl transpunem în realitate concretizându-l în produse unicat, create cu măiestrie artistică, cu finețe și atenție la detalii, culminând cu gustul de neuitat. Și toate acestea în ton cu tema aleasă de tine.

Te asteptăm cu drag să te convingi că de la macarons, cupcakes, mini prajituri, cake-pops, praline, mousse-uri, cookiea, semifredo, croquant bouche-uri și până la savuroasele minipavlova toate aceatea pot fi și altfel, asa cum niciodată nu ai mai gustat.

Cateva Exemple de Candy Bar-uri realizate

Vrei sa comanzi un Candy Bar personalizat?

Varietate de Produse

Punem în concurs cele mai fine produse dintr-o varietate de gusturi și arome, îmbinate cu creativitate, bun gust și eleganță.

Gust Inconfundabil

Marca Dolcetti îți lasă amprenta prin gust de neuitat și calitate Premium.

Montaj

Montajul candy-bar-ului îl realizăm cu creativitate și inedit estetic în cele mai variate teme: Carbon Fusion, Floral Fiesta, Methal Simphony, Glass Simphony, Marine Breeze.

Ingrediente Premium

Folosim ingrediente atent selecționate și Rețete Originale pentru ca tu să poți surprinde nu doar prin Torturi și Prajituri Spectaculoase ci și Delicioase.

©Copyright 2017. Dolcetti Romania. Toate drepturile Rezervate.