Cupcakes

Îmbietoare de la prima privire, cupcake-urile marca Dolcetti se vor potrivi perfect gusturilor tale și te vor surprinde prin prospețimea și aroma lor intensă. Specialiștii noștri îți pun la dispoziție arome precum fructul pasiunii, zmeură, maracuya, mentă sau fructe de pădure prin care să-ți răsfeți invitații sau persoanele dragi.

Cu un blat pufos, de cacao sau vanilie, aceste mici bijuterii vor fi întotdeauna un cadou potrivit sau un răsfăț personal binemeritat.

Pentru ca sunt un desert fin și elegant ce poate fi personalizat în funcție de preferințe, cupcake-urile sunt o alegere potrivită atât pentru evenimente corporate, pentru aniversări sau petreceri tematice. Dolcetti te îmbie cu un dulce rafinat pentru un moment de neuitat.

Cateva Exemple de Cupcakes Realizate

Vrei sa comanzi Cupcakes pentru Evenimentul Tau?

Cat o ceasca de Gust

Cupcake-urile noastre au o poveste scrisă cu ciocolată, unt făină, un strop de zahăr și multă imaginație, fiind desertul perfect pentru orice moment.

Conditii de igiena Maxima

De la producție până la ambalare și transport, cupcake-urile oferite de Dolcetti întrunesc cele mai înalte condiții de calitate și igienă.

Delicioase si Pufoase

Cu ciocolată sau cu vanilie, cu fructe sau mascarpone, întotdeauna proaspete, cupcake-urile marca Dolcetti vă vor încânta simțurile.

Cupcake-uri personalizabile

Punem câte un bob de inspirație pentru a personaliza fiecare cupcake oricare ar fi tema evenimentului tău.

©Copyright 2017. Dolcetti Romania. Toate drepturile Rezervate.