Povestea Noastra a inceput acum 3 ani din Pasiune pura

Dolcetti a luat naștere din pasiune pură. În Dolcetti se reunește dragostea pentru finețe, pentru eleganță și respectul pentru oameni și momentele lor de bucurie deplină.

Cele mai sofisticate torturi și cele mai apetisante prăjituri sunt maiestrite de specialiști în atelierul nostru. Condițiile de maximă igienă și dotările ultramoderne îi inspiră și motivează să creeze în fiecare zi modele îmbietoare, pentru ca tu să îi poți surprinde pe cei dragi.

Cu Dolcetti toate momentele importante din viața ta vor fi cu adevărat speciale pentru că punem în pregătiri aceeași dedicare și dragoste ca și tine.

Oferim Suport Dedicat pentru Evenimentul Tau

Imbunatatim permanent setul de Beneficii

Atelier Propriu

Produsele vor ajunge repede la tine, direct din Laboratorul Nostru. Proaspete și pregătite de Eveniment.

Ingrediente Alese

Folosim ingrediente atent selecționate și Rețete Originale pentru ca tu să poți surprinde nu doar prin Torturi și Prajituri Spectaculoase ci și Delicioase.

Experienta

Ai Garanția că toate produsele comandate sunt create de maini iscusite și sunt perfect Finisate.

Produse Personalizabile

Poți alege un Tort din selecția noastră bogată de modele sau poți creea împreună cu specialiștii noști, exact tortul care reprezintă cel mai bine tematica Evenimentului tău.

Dulce si nu doar…

Tortul tău aniversar, creat de echipa noastră, va fi făcut de mâini iscusite, cu multă imaginație asfel încât să surprindă și cele mai exigente gusturi.

Gata in 36 de Ore

Aniversarea bate la ușa și tu încă nu ai tort? Echipa Dolcetti vine în ajutorul tău pentru momentul dulce să nu se lase așteptat. Livrăm torturi aniversare în cel mult 36 de ore de la plasarea comenzii.

Exact pe gustul tau

Ne străduim ca exact ceea ce îți dorești de la tortul tău aniversar atât ca aspect cât și ca gust să fie executat cu profesionalism și promptitudine de către echipa noastră.

Lucram cu inspiratie

De cum poți sufla în lumânările de pe tortul tău punându-ți cea mai frumoasă dorință deoarece bucuria și strălucirea momentului vor fi puse în valoare de tortul marca Dolcetti.

Consultanta Gratuita

Îți punem la dispoziție experiența și creativitatea noastră pentru ca tu să alegi ideea care va pune cel mai bine în lumină tortul pentru botezul micuțului tău.

Ingrediente Premium

Folosim ingrediente naturale, de cea mai bună calitate pentru ca tortul de botez să aibă un gust surprinzător și să arate impecabil.

Tehnologia de fabricatie

Utilizăm aparatura de ultimă generație, din Franța, pentru a garanta calitatea de excepție a produselor marca Dolcetti.

Promptitudine

Comanda pe care o plasezi va fi realizată într-un timp record, pentru ca tortul dedicat celui mic să fie proaspăt și pregătit de eveniment.

Cat o ceasca de Gust

Cupcake-urile noastre au o poveste scrisă cu ciocolată, unt făină, un strop de zahăr și multă imaginație, fiind desertul perfect pentru orice moment.

Conditii de igiena Maxima

De la producție până la ambalare și transport, cupcake-urile oferite de Dolcetti întrunesc cele mai înalte condiții de calitate și igienă.

Delicioase si Pufoase

Cu ciocolată sau cu vanilie, cu fructe sau mascarpone, întotdeauna proaspete, cupcake-urile marca Dolcetti vă vor încânta simțurile.

Cupcake-uri personalizabile

Punem câte un bob de inspirație pentru a personaliza fiecare cupcake oricare ar fi tema evenimentului tău.

Varietate de Produse

Punem în concurs cele mai fine produse dintr-o varietate de gusturi și arome, îmbinate cu creativitate, bun gust și eleganță.

Gust Inconfundabil

Marca Dolcetti îți lasă amprenta prin gust de neuitat și calitate Premium.

Montaj

Montajul candy-bar-ului îl realizăm cu creativitate și inedit estetic în cele mai variate teme: Carbon Fusion, Floral Fiesta, Methal Simphony, Glass Simphony, Marine Breeze.

Ingrediente Premium

Folosim ingrediente atent selecționate și Rețete Originale pentru ca tu să poți surprinde nu doar prin Torturi și Prajituri Spectaculoase ci și Delicioase.

Dolcetti Romania ©Copyright 2018. Toate drepturile Rezervate.