Torturi Aniversare

Dacă îți dorești ca tortul aniversar să ii surprindă cu adevarat pe invitați atât prin gustul fin și rafinat cât și printr-o formă deosebită, specialiștii echipei Dolcetti îți stau la dispoziție pentru consiliere și îndrumare.

Pentru realizarea unui tort special îți punem la dispoziție o varietate largă de blaturi și creme delicioase pe care să le îmbini așa cum îți place.

Folosind exclusiv ingrediente și materii prime naturale, de calitate superioară vă oferim garanția unor produse mereu proaspete și delicioase.

Cateva Exemple de Torturi Aniversare

Vrei sa comanzi un Tort Aniversar?

Dulce si nu doar…

Tortul tău aniversar, creat de echipa noastră, va fi făcut de mâini iscusite, cu multă imaginație asfel încât să surprindă și cele mai exigente gusturi.

Gata in 36 de Ore

Aniversarea bate la ușa și tu încă nu ai tort? Echipa Dolcetti vine în ajutorul tău pentru momentul dulce să nu se lase așteptat. Livrăm torturi aniversare în cel mult 36 de ore de la plasarea comenzii.

Exact pe gustul tau

Ne străduim ca exact ceea ce îți dorești de la tortul tău aniversar atât ca aspect cât și ca gust să fie executat cu profesionalism și promptitudine de către echipa noastră.

Lucram cu inspiratie

De cum poți sufla în lumânările de pe tortul tău punându-ți cea mai frumoasă dorință deoarece bucuria și strălucirea momentului vor fi puse în valoare de tortul marca Dolcetti.

©Copyright 2017. Dolcetti Romania. Toate drepturile Rezervate.