Torturi de Botez

Specialiștii echipei Dolcetti vin în întâmpinarea căutărilor tale pentru cel mai gustos și mai colorat tort dedicat celor mici.

Mainile iscusite ale cake-designerilor noștri vor aduce la viață personajele preferate și îi vor încanta pe cei mici și invitații lor.

Atenția acordată alegerii ingredientelor și a materiilor prime de înaltă calitate ocupă un loc primordial pentru specialiștii echipei noastre. Dacă dorești ca frumoasa petrecere dedicată celor mici să fie mai veselă și mai dulce poți opta pentru dulciuri personalizate cu tema evenimentului. Pentru toate detaliile necesare organizării momentului dulce, rafinat și gustos din cadrul petrecerii celui mic îți stau la dispoziție consultanții echipei Dolcetti.

Deoarece sunt realizate doar la comandă, torturile marca Dolcetti vor fi întotdeauna proaspete și delicioase.

Cateva Exemple de Torturi de Botez

Vrei un Tort pentru Botez, personalizat?

Consultanta Gratuita

Îți punem la dispoziție experiența și creativitatea noastră pentru ca tu să alegi ideea care va pune cel mai bine în lumină tortul pentru botezul micuțului tău.

Ingrediente Premium

Folosim ingrediente naturale, de cea mai bună calitate pentru ca tortul de botez să aibă un gust surprinzător și să arate impecabil.

Tehnologia de fabricatie

Utilizăm aparatura de ultimă generație, din Franța, pentru a garanta calitatea de excepție a produselor marca Dolcetti.

Promptitudine

Comanda pe care o plasezi va fi realizată într-un timp record, pentru ca tortul dedicat celui mic să fie proaspăt și pregătit de eveniment.

©Copyright 2017. Dolcetti Romania. Toate drepturile Rezervate.