Torturi de Nunta

Momentul nunții aduce cu sine căutări intense penru fiecare detaliu. Pentru tortul de nuntă, echipa Dolcetti îți va oferi tot suportul în realizarea tortului mult visat. Momentul tăierii tortului este unul special, în care tortul trebuie să arate impecabil. De aceea specialiștii nostri vor depune toate eforturile pentru ca visul să devină realitate și să încununeze seara voastră de poveste.

În alegerea tortului de nuntă trebuie luate în considerare numeroase aspecte ce țin de stil, conținut, decorare, cantități și dimensiuni necesare. Astfel vă punem la dispoziție o întâlnire de consultanță gratuită, în care vor fi discutate toate aceste aspecte și în cadrul căreia veți putea degusta variantele propuse de specialiștii noștri. Folosirea ingredientelor de înaltă calitate se va oglindi în gustul delicat și prospețimea produsului final.

Îmbinarea artistică a gustului și  aromelor cu cea a formei și prezentării produselor te va convinge că alegerea unui tort marca Dolcetti este cea mai bună alegere.

Cateva Exemple de Torturi de Nunta Personalizate

Vrei sa comanzi un Tort de Nunta Personalizat?

Atelier Propriu

Produsele vor ajunge repede la tine, direct din Laboratorul Nostru. Proaspete și pregătite de Eveniment.

Ingrediente Alese

Folosim ingrediente atent selecționate și Rețete Originale pentru ca tu să poți surprinde nu doar prin Torturi și Prajituri Spectaculoase ci și Delicioase.

Experienta

Ai Garanția că toate produsele comandate sunt create de maini iscusite și sunt perfect Finisate.

Produse Personalizabile

Poți alege un Tort din selecția noastră bogată de modele sau poți creea împreună cu specialiștii noști, exact tortul care reprezintă cel mai bine tematica Evenimentului tău.

©Copyright 2017. Dolcetti Romania. Toate drepturile Rezervate.